Ανακαινίσεις Κατοικιών

Η Ανακαίνιση του Σπιτιού σας είναι μια διαδικασία που χρειάζεται μελέτη, σχεδιασμό και πρέπει να γίνει μεθοδικά. Οι εργασίες είναι πολλές με τεχνικές απαιτήσεις που απαιτούν γνώση και συνεχή επίβλεψη προκειμένου να υπάρχει το επιθυμητό αποτέλεσμα τόσο αισθητικά όσο και τεχνικά.

Η Πετρουλάκης – Renovation & Construction αναλαμβάνει την Μερική ή Πλήρη Ανακαίνιση του Διαμερίσματος, της Κατοικίας σας ή της Πολυκατοικίας σας με συνέπεια και αξιοπιστία. Σχεδιάζει με βάση τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες, φροντίζει για την εργονομία και την αισθητική αλλά παράλληλα δίνει βαρύτητα στην ενεργειακή κατανάλωση και την ασφάλεια του χώρου. Και όλα τα παραπάνω πραγματοποιούνται στο συμφωνημένο χρόνο και κόστος.

Τι σας προσφέρουμε:

 1. Δωρεάν Επίσκεψη από Μηχανικό της εταιρίας μας στο χώρο σας για αποτύπωση και εκτίμηση του έργου.
 2. Γραπτό Συμφωνητικό με κλειδωμένο προϋπολογισμό και χρόνο παράδοσης.
 3. Απαλλαγή του πελάτη από οποιαδήποτε γραφειοκρατική διαδικασία πχ άδειες, πολεοδομία κτλ
 4. Επίβλεψη του Έργου από Μηχανικό με τον οποίο ο πελάτης θα μιλάει αποκλειστικά για οποιαδήποτε απορία ή ενημέρωση.
 5. Παράδοση του Εργοταξίου και των Κοινόχρηστων Χώρων έπειτα από την καθημερινή τους εργασία σε καλή κατάσταση.
 6. Ευκολίες Πληρωμής.
 7. Τεχνική Εξυπηρέτηση μετά την παράδοση του έργου.

Τι κερδίζετε:

 • Έλεγχο χωρίς ταλαιπωρία. Ο συντονισμός των διαφορετικών συνεργείων και τεχνικών, η παράδοση των υλικών και όλες οι εργασίες είναι δική μας ευθύνη.
 • Χρόνο. Οι εργασίες έχουν καταγραφεί στο γραπτό συμφωνητικό και υπάρχει κλειδωμένη ημερομηνία παράδοσης.
 • Ποιότητα. Έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε με την ασφάλεια της εργασίας και των υλικών.
 • Κόστος. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά στις καλύτερες τιμές λόγω της μόνιμης συνεργασίας μας με επιλεγμένους προμηθευτές μας. Παράλληλα κερδίζετε χρήματα από το χρόνο που εξοικονομείτε.

Ανακαινίσεις Επαγγελματικών Χώρων

Η ανακαίνιση ενός επαγγελματικού χώρου είναι ιδιαίτερα απαιτητική ως προς τον σχεδιασμό και τον χρόνο παράδοσης καθώς ο επιχειρηματίας χρειάζεται άμεσα αποτελέσματα. Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες που καλύπτουν σφαιρικά τις ανάγκες του επαγγελματία:

 • Μελέτη: Πραγματοποιείται μια ολοκληρωμένη μελέτη για την βελτίωση του χώρου αισθητικά, λειτουργικά αλλά και σε επίπεδο εξοικονόμησης ενέργειας και εγκαταστάσεων.
 • Αδειοδοτήσεις. Αναλαμβάνουμε την υλοποίηση όλων των διαδικασιών που είναι απαραίτητες για την έκδοση των απαιτούμενων αδειών.
 • Σχεδιασμός & Κατασκευή. Ο σχεδιασμός του χώρο σας πραγματοποιείται με βάση τις ανάγκες σας λαμβάνοντας υπόψη και την τοπική αγορά. Στόχος μας είναι η ανάδειξη της εταιρικής σας ταυτότητα, η διαφοροποίηση του επαγγελματικού σας χώρου και η δημιουργία ενός λειτουργικού και ευχάριστου περιβάλλοντος τόσο για τους πελάτες σας όσο και για τους εργαζόμενους. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή περιλαμβάνει την διακόσμηση, τον φωτισμό, επίπλωση καθώς και ειδικές κατασκευές.
 • Ειδικές Υπηρεσίες: Καλύπτει τις απαιτούμενες υπηρεσίες για μια επιχείρηση όπως  τεχνικός ασφαλείας, πυρασφάλεια.
 • Τεχνική εξυπηρέτηση μετά την παράδοση του έργου.

Η Πετρουλάκης – Renovation & Construction βρίσκεται δίπλα σας ως συνεργάτης και προσφέρει:

 1. Ταχύτητα στην παράδοση του έργου
 2. Εργασίες χωρίς να σταματήσει η λειτουργία.
 3. Δωρεάν προσφορά & 3D σχέδιο παρουσίασης του ανακαινισμένου χώρου πριν ξεκινήσουμε την υλοποίηση.
 4. Γραπτό συμφωνητικό με κλειδωμένο προϋπολογισμό και χρόνο παράδοσης.
 5. Απαλλαγή του πελάτη από οποιαδήποτε γραφειοκρατική διαδικασία πχ άδειες, πολεοδομία κτλ

Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων όπως:

 • Καταστήματα
 • Γραφεία
 • Αίθουσες σεμιναρίων
 • Ιατρεία
 • Φαρμακεία
 • Αρτοπωλεία
 • Ζαχαροπλαστεία
 • Εστιατόρια
 • Ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις
 • Καφετέριες
 • Κέντρα διασκέδασης

Αναπαλαίωση Κτιρίων

Πολλοί από εμάς έχουν την τύχη να κατέχουν κάποιο παλαιό σπίτι, συνήθως στο χωριό, το οποίο όμως λόγω της δεδομένης παλαιότητας είτε είναι ακατάλληλο προς χρήση είτε δημιουργεί δυσκολίες στη διαβίωση σε αυτό.

Η Πετρουλάκης – Renovation & Construction προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα να αναπαλαιώσουν το σπίτι τους με απόλυτο σεβασμό τόσο στη φυσιογνωμία του κτιρίου όσο και του περιβάλλοντος που αυτό εντάσσεται.

Για την αναπαλαίωση ενός κτιρίου χρειάζεται τόσο από τους μηχανικούς όσο και από τα συνεργεία μεγάλη γνώση τόσο των σύγχρονων μεθόδων κατασκευής με παραδοσιακά υλικά όσο και των παραδοσιακών τεχνικών.

Σε κάθε κτίριο ιδιαίτερη φροντίδα γίνεται στον τομέα της ασφάλειας. Έτσι και ύστερα από στατικό έλεγχο γίνονται ενισχύσεις όπου κριθεί απαραίτητο και αντικαθίστανται τα στοιχεία τα οποία δεν γίνεται πλέον να χρησιμοποιηθούν (π.χ. στέγη).

Μεγάλης σημασίας είναι οι εργασίες συντήρησης της λιθοδομής που συνήθως περιλαμβάνουν αμμοβολή ή υδροβολή της πέτρας καθώς και εργασίες αρμολόγησης.

Σκοπός της αναπαλαίωσης εκτός από τη διατήρηση της φυσιογνωμίας του κτιρίου είναι και η ένταξη σε αυτό όσο περισσότερων γίνεται ανέσεων της σύγχρονης εποχής και η ενεργειακή αναβάθμισή του. Έτσι μπορεί μαζί με την αντικατάσταση της στέγης αυτή να θερμομονωθεί, να γίνει εσωτερική θερμομόνωση της τοιχοποιίας, αλλαγή κουφωμάτων, ενεργειακό τζάκι. Επίσης γίνεται νέα υδραυλική και ηλεκτρολογική εγκατάσταση και εγκατάσταση θέρμανσης σύμφωνα με τις σύγχρονες προδιαγραφές.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία και θα χαρούμε να επισκεφτούμε μαζί σας κάποιο από τα έργα μας για να δείτε δείγμα της δουλειάς μας.

Ενεργειακή Αναβάθμιση

Η εταιρία Πετρουλάκης – Renovation & Construction, πλήρως εναρμονισμένη με τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής, προσφέρει στους πελάτες της, υψηλού επιπέδου Υπηρεσίες Ενεργειακής Αναβάθμισης του Σπιτιού ή του Επαγγελματικού τους χώρου.

Οι παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης, σχεδιάζονται και υλοποιούνται σε σχέση πάντα με το χώρο και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του κάθε πελάτη με στόχο τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων και τη μείωση του λειτουργικού κόστους.

Έτσι, ο Εξειδικευμένος Μηχανικός της εταιρίας μας, επισκέπτεται δωρεάν το χώρο και σε συνεργασία με τον πελάτη προτείνει την ιδανική για αυτόν λύση, ανάλογα με τις απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό που έχει αποφασίσει. Οι πιο πάνω προτάσεις αποδεικνύονται με την εκπόνηση ενεργειακής μελέτης που δείχνει την εξοικονόμηση ενέργειας που επιτυγχάνεται μέσω των προτεινόμενων παρεμβάσεων.

Η χρηματοδότηση των παραπάνω παρεμβάσεων μπορεί να γίνει με ίδια κεφάλαια, με τη χρήση επιδοτούμενων προγραμμάτων που προσφέρονται από το ΥΠΕΚΑ (εξοικονόμηση κατ’οίκον) ή και με χρηματοδότηση από προγράμματα ιδιωτικών τραπεζών.

Ενεργειακές παρεμβάσεις:

 • Εξωτερική θερμομόνωση
  Η εταιρία μας υλοποιεί παρεμβάσεις εξωτερικής θερμομόνωσης κτιρίων με σκοπό τη μείωση των απωλειών τους σε σχέση με το εξωτερικό περιβάλλον. Μετά το τέλος των εργασιών παρέχεται εγγύηση και πιστοποίηση του συστήματος.
 • Αντικατάσταση κουφωμάτων
  Τα παλιά κουφώματα είναι από τις κυριότερες αιτίες που καθιστούν ένα κτίριο ενεργοβόρο. Έτσι τα αντικαθιστούμε με νέα, υψηλών ενεργειακών και σχεδιαστικών προδιαγραφών, με σκοπό τη δραστική μείωση της κατανάλωσης του κτιρίου.
 • Φωτισμός
  Σε συνάρτηση με τις ανάγκες φωτισμού του πελάτη, υλοποιούμε παρεμβάσεις είτε μεγάλης κλίμακας επανασχεδιάζοντας το σύστημα φωτισμού, είτε απλής αντικατάστασης λαμπτήρων με αντίστοιχης φωτιστικής ισχύος Led.
 • Θέρμανση – Κλιματισμός
  Εναρμονιζόμενοι με τις ανάγκες της εποχής βελτιώνουμε ή αντικαθιστούμε τα συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού με νέα χαμηλότερου λειτουργικού κόστους (π.χ. αντλίες θερμότητας, λέβητες φυσικού αερίου κ.λ.π.)
 • Ζεστά νερά χρήσης
  Η παραγωγή ζεστών νερών χρήσης είναι για κάποιες κατηγορίες επιχειρήσεων (π.χ. ξενοδοχεία) καθώς και για τις κατοικίες, σημαντικότατο μέρος των λειτουργικών εξόδων. Έτσι σχεδιάζουμε τη καλύτερη ενεργειακά λύση για το κτίριό σας, η οποία μπορεί να συνδυαστεί και με το σύστημα θέρμανσης για τη βέλτιστη εξοικονόμηση ενέργειας.
 • Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
  Στα πλαίσια της ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου σημαντικό ρόλο παίζει και η εγκατάσταση συστημάτων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Έτσι ο πελάτης μας έχει τη δυνατότητα να παράγει πλήρως ή μερικώς την ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνει.

Οικοδομικές Άδειες – Άδειες Δόμησης

Η ορολογία «έκδοση οικοδομικής άδειας» που επικρατεί στην ελληνική αγορά έχει δώσει δυστυχώς δευτερεύουσα σημασία στο πραγματικό της περιεχόμενο.

Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για την έκδοση ενός «χαρτιού» αλλά για τη διαδικασία εκπόνησης όλων των απαραίτητων μελετών, τον έλεγχό τους από την οικεία Υπηρεσία Δόμησης, καθώς και για την ανάληψη και την πραγματοποίηση της επίβλεψης από τους κατά το νόμο υπεύθυνους μηχανικούς για την ορθή και ασφαλή πραγματοποίηση οικοδομικών εργασιών.

Οι απαραίτητες κατά το νόμο μελέτες που είναι απαραίτητες για την έκδοση μιας άδειας δόμησης είναι οι παρακάτω.

 • Τοπογραφικό διάγραμμα
 • Αρχιτεκτονική μελέτη
 • Στατική μελέτη
 • Μελέτη Ενεργειακή Απόδοσης Κτιρίου (ΚΕΝΑΚ)
 • Μελέτες Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων

Για όλες τις παραπάνω εγκαταστάσεις θα πρέπει να υπάρχει και επίβλεψη από μηχανικό αντίστοιχης ειδικότητας.

Θα πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη σημασία από τους ιδιοκτήτες στα παραπάνω, γιατί η σωστή μελέτη και επίβλεψη του κτιρίου τους από ειδικούς ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες κακοτεχνιών που μπορεί να οδηγήσουν σε μη ασφαλείς κατασκευές καθώς και σε αδικαιολόγητες υπερκοστολογήσεις.

Άδειες ίδρυσης και λειτουργίας

Η εταιρία μας έχει μεγάλη εμπειρία στην εκπόνηση όλων των μελετών καθώς και στη διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών για την έκδοση αδειών λειτουργίας μεγάλης γκάμας επιχειρήσεων.

Προτείνουμε στους υποψήφιους πελάτες μας να συμβουλεύονται ειδικό πριν την ενοικίαση ή την αγορά κάποιου χώρου, με σκοπό να γνωρίζουν αν αυτός πληροί τις απαραίτητες προδιαγραφές για την στέγαση της επιχείρησής τους.

Η Πετρουλάκης – Renovation & Construction, προς το σκοπό αυτό, προσφέρει δωρεάν την υπηρεσία αυτή στους πελάτες της με σκοπό την πλήρη κάλυψή τους από επιπλέον έξοδα και δυσκολίες κατά τη διαδικασία ίδρυσης της επιχείρησής τους.

Κάποιες από τις επιχειρήσεις (ανά κατηγορία) οι οποίες χρειάζονται άδεια ίδρυσης και λειτουργίας φαίνονται παρακάτω.

 1. Καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως
  Κέντρα διασκεδάσεως
  Πρατήρια άρτου
  Εστιατόρια
  Ψητοπωλεία
  Οβελιστήρια
  Καφενεία
  Αναψυκτήρια
  Κομμωτήρια
  Πρατήρια ειδών ζαχαροπλαστικής
  Παντοπωλεία-Οπωροπωλεία
  Μίνι μάρκετ
  Ψιλικά
 2. Επαγγελματικά εργαστήρια όπως
  Αρτοποιεία
  Ξυλουργεία
  Εργαστήρια επεξεργασίας αλουμινίου
  Εργαστήρια ραπτικής
  Τυπογραφεία

 3. Πλυντήρια – λιπαντήρια αυτοκινήτων
 4. Συνεργεία αυτοκινήτων
 5. Σταθμοί αυτοκινήτων
 6. Φαρμακεία-Ιατρεία-Φαρμακαποθήκες

Ολοκληρωμένες Κατασκευές…»Με το κλειδί στο χέρι»

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι έντονοι ρυθμοί της, δεν επιτρέπουν στο σύγχρονο άνθρωπο να κατασκευάσει το σπίτι ή το κτίριο γενικότερα των ονείρων του με διαρκή επιστασία από τον ίδιο των εργασιών που εκτελούνται. Επίσης η ραγδαία τεχνολογική ανάπτυξη και η εφαρμογή των νέων τεχνολογιών και στον τομέα της οικοδομικής πρακτικής καθιστούν απαγορευτική και επικίνδυνη περισσότερο από ποτέ την ενασχόληση των μη ειδικών με τους τομείς αυτούς.

Η Πετρουλάκης – Renovation & Construction έρχεται να καλύψει αυτή την ανάγκη με την παροχή στους πελάτες της υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Πετρουλάκης – Renovation & Construction είναι τεχνική και όχι εμπορική εταιρεία και έτσι δεν έχει καμία δέσμευση πάνω στον τρόπο και τα υλικά κατασκευής ενώ έχει μεγάλη ευελιξία στην επιλογή τους. Έτσι για παράδειγμα, ο φορέας ενός κτιρίου, ανάλογα με πολλές επιμέρους τεχνικές και οικονομικές παραμέτρους, μπορεί να κατασκευαστεί είτε από μέταλλο είτε από σκυρόδεμα.

Τα βήματα που ακολουθούμε έτσι ώστε να αποκτήσετε το σπίτι ή το κτίριο που επιθυμείτε με τον ελάχιστο από μέρους σας κόπο είναι τα παρακάτω.

 1. Συζήτηση με τον πελάτη πάνω στις στεγαστικές ή άλλες ειδικές ανάγκες του, όπως αριθμός δωματίων, ανάγκες ΑΜΕΑ ή οποιαδήποτε άλλη κτιριολογική απαίτηση που θα σχετίζεται με την χρήση του κτιρίου.
 2. Παρουσίαση από την εταιρεία μας των προτάσεών μας (κατόψεις) όπως αυτές διαμορφώνονται σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
  Στο στάδιο αυτό παρουσιάζουμε αναλυτικές τεχνικές περιγραφές εργασιών και προδιαγραφές υλικών έτσι ώστε να μελετηθούν από τον πελάτη.
 3. Στη συνέχεια προβαίνουμε σε όποια αλλαγή ζητηθεί από τον πελάτη και παρουσιάζουμε σε φωτορεαλιστική απεικόνιση (3D) τις εξωτερικές όψεις του κτιρίου με σκοπό την καλύτερη αντίληψη της λύσης που προκρίθηκε.
 4. Οριστικοποιούμε τις κατόψεις, «κλειδώνουμε» τον προϋπολογισμό και προχωρούμε ,με βάση τις τελικές κατόψεις, στην διαδικασία έκδοσης της απαραίτητης οικοδομικής άδειας.
  Ταυτόχρονα υπογράφουμε το απαραίτητο συμφωνητικό το οποίο μπορεί να υποβληθεί σε οποιοδήποτε έλεγχο είτε τεχνικό είτε νομικό και να γίνουν οι αναγκαίες προσαρμογές.
 5. Μετά την έκδοση της οικοδομικής άδειας (άδειας δόμησης) ξεκινά η κατασκευή του κτιρίου σας για την οποία ενημερώνεστε γραπτά σε κάθε φάση κατασκευής τόσο τεχνικά όσο και οικονομικά.

Εμείς δεσμευόμαστε ότι θα παραλάβετε το κλειδί του κτιρίου σας την προκαθορισμένη ημερομηνία με τις προκαθορισμένες προδιαγραφές με την ελάχιστη δική σας ενασχόληση.

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας δείξουμε επί τόπου δείγματα της δουλειάς μας και να συνομιλήσετε με πελάτες μας που ήδη κατασκευάσαμε τα σπίτια τους.

Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

Το επιτελείο της Πετρουλάκης – Renovation & Construction απαρτίζεται από Διπλωματούχους Μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων με πλήρη γνώση της πολεοδομικής νομοθεσίας κατά ειδικότητα.

Με πλήρη υπευθυνότητα και σεβασμό στην περιουσία σας και την νομοθεσία αναλαμβάνουμε τις διαδικασίες για την ρύθμιση του ακινήτου σας. Με το πέρας της διαδικασίας θα παραλάβετε ακριβή σχέδια της υφιστάμενης κατάστασης της ιδιοκτησίας σας απαλλαγμένοι από το άγχος μελλοντικών ελέγχων.

Τεχνικός Ασφαλείας

Με βάση τη νομοθεσία όλες οι επιχειρήσεις εφόσον απασχολούν έστω και έναν εργαζόμενο πρέπει να έχουν Τεχνικό Ασφάλειας. (Π.Δ. 17/96, άρθρο 4, παράγραφοι 1 και 2).

Ο Τεχνικός Ασφάλειας οφείλει να συνεργάζεται με την επιχείρηση παρέχοντας υποδείξεις και συμβουλές, γραπτά ή προφορικά, σε θέματα σχετικά με την Ασφάλεια της Εργασίας και την Πρόληψη των Εργατικών Ατυχημάτων.

Τις γραπτές υποδείξεις πρέπει να τις καταχωρεί σε ειδικό βιβλίο της επιχείρησης το οποίο καλείται: «Βιβλίο Γραπτών Υποδείξεων Τεχνικού Ασφάλειας«. Επίσης, ο εργοδότης έχει υποχρέωση να λαμβάνει γνώση ενυπογράφως των υποδείξεων που καταχωρούνται στο βιβλίο αυτό.

Οι μηχανικοί της Πετρουλάκης – Renovation & Construction παρέχουν Οργανωμένες Υπηρεσίες Τεχνικού Ασφαλείας και είναι κοντά σας για να ικανοποιήσουν κάθε σχετική ανάγκη.

Ενεργειακό Πιστοποιητικό

Η Πετρουλάκης – Renovation & Construction αναλαμβάνει την διεξαγωγή Ενεργειακών Επιθεωρήσεων σε κτίρια κατοικιών και επαγγελματικούς χώρους και την έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης.

Το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι απαραίτητο σε κτίριο 50m2 και άνω στις παρακάτω περιπτώσεις:

 • Σε κάθε νέα ενοικίαση διαμερίσματος, κτιρίου κατοικιών καθώς και επαγγελματικής στέγης
 • Σε κάθε αγοραπωλησία κτιρίου ή τμήματος κτιρίου
 • Με το πέρας των εργασιών κατασκευής νέου ή ριζικά ανακαινιζόμενου κτιρίου.
 • Για την ένταξη κατοικιών στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον» (1ο πιστοποιητικό) καθώς και μετά την περάτωση των εργασιών για την πιστοποίησή τους (2ο πιστοποιητικό).

Μελέτες & Σχεδιασμός

Κάθε επαγγελματικός χώρος, ανάλογα με την χρήση του, έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις που απορρέουν από την ισχύουσα νομοθεσία. Έτσι λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες αυτές απαιτήσεις καθώς και τις λειτουργικές ανάγκες της επιχείρησης σχεδιάζουμε το χώρο σας  και σας παρέχουμε πλήρη κατασκευαστικά σχέδια και φωτορεαλιστικές απεικονίσεις.

Σε κάθε περίπτωση μπορούμε να αναλάβουμε ταυτόχρονα και την αδειοδότηση της επιχείρησης και την διεκπεραίωση όλων των απαραίτητων διαδικασιών.

Δημόσιος Τομέας

Τα στελέχη της εταιρίας είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο μελετητών του ΥΠΕΧΩΔΕ και έχουν πτυχία Β’ και Γ’ τάξης στις κατηγορίες 9/14/15. Επίσης η εταιρία είναι σε θέση μέσω του δικτύου συνεργατών της να συγκεντρώσει μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων που είναι κάτοχοι διαφόρων βαθμίδων πτυχίων με σκοπό την συμπλήρωση της ομάδας μελέτης για κάθε τύπου κτιριακού έργου.

Διακόσμηση εσωτερικού χώρου

Ο χώρος που ζείτε και εργάζεστε είναι μοναδικός. Εκεί περνάτε τον περισσότερο χρόνο της ημέρας.

Η ομάδα της Πετρουλάκης – Renovation & Construction, που περιλαμβάνει ΜηχανικούςΔιακοσμητέςΕιδικούς Φωτισμού είναι κοντά σας για να διαμορφώσετε τον προσωπικό σας χώρο. Συζητάμε μαζί σας για να σχεδιάσουμε σύμφωνα με την προσωπικότητα των ατόμων που ζουν σε αυτό, τις πρακτικές ανάγκες, την λειτουργικότητα. Στόχος είναι η δημιουργία ενός χώρου με θετική ενέργεια που να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα των ατόμων που ζουν ή εργάζονται σε αυτόν.

Βήματα:

 • Συζήτηση μαζί σας και μελέτη του χώρου
 • Προσχέδια και σχέδια 3D
 • Παρουσίαση των υλικών και επιλογή μαζί
 • Υλοποίηση με συνέπεια και αξιοπιστία

Στην διακόσμηση περιλαμβάνεται η επιλογή των υλικών, όπως έπιπλα, διακοσμητικά είδη, η μελέτη και υλοποίηση φωτισμού καθώς και ειδικές κατασκευές.

Προσφορά Ανακαίνισης

Εμπιστευτείτε την ανακαίνιση της κατοικίας σας στους ειδικούς μας και
πάρτε δώρο τη Θωρακισμένη Πόρτα Ασφαλείας σας !

 • Κουζίνα 10μ μήκους
 • Πλήρης ανακαίνιση Λουτρού
 • ΔΩΡΟ Πόρτα ασφαλείας αξίας 450€ !

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Συμπληρώστε τώρα τις ανάγκες του έργου σας μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας σας και αφήστε τα υπόλοιπα επάνω μας!

Όνομα *
Επώνυμο *
Διεύθυνση Email *
Τηλέφωνο *

Με τι μπορούμε να σας βοηθήσουμε;